Winkel

'Vier het leven op een unieke locatie'

Boek en reserveer

Bij Heerdeberg kunt u niet alleen uw bruiloft vieren, u kunt er ook trouwen! Als officiële trouwlocatie bieden we u de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw huwelijksgeloften af te leggen in onze Geheime Tuin. Een romantische plek aan de rand van Maastricht, verscholen in het groen. Hier waant u zich samen met uw geliefden in uw eigen paradijs.

U kunt er ook voor kiezen om elkaar het ja-woord in onze mergelgrotten te geven. Een sprookjesachtige omgeving, boordevol historie, die we prachtig laten uitlichten.

Ook het feest zelf is bij ons in goede handen. We vinden het heerlijk om samen met u een zo persoonlijk mogelijk programma samen te stellen, vol smakelijke verrassingen en sfeervolle decoratie. Samen maken we van uw bruiloft een onvergetelijke ervaring.

KOFFIETAFEL

Ook het nemen van afscheid hoort bij het leven, hoe cliché dit ook klinkt. Wij snappen heel goed dat iedereen op een andere wijze afscheid wil nemen van een overledene. Van een familielid, vriend of geliefde. Bij Heerdeberg kunt u afscheid nemen met een lach en een traan.

Omdat we op maandag en dinsdag gesloten zijn, kunt u op deze dagen persoonlijk contact opnemen met Sanne via: 06 – 41314270. Op de andere dagen vragen we u te bellen naar het algemene nummer: 043 – 311 00 52.

FEESTEN EN PARTIJEN

Dansen op het terras, dineren in de bovenzaal, proosten in de mergelgrot. Over een feest op ons landgoed praten uw gasten nog jaren na. Bij ons kunt u het leven vieren op een unieke plek boordevol historie. Samen stellen we een maatwerk programma samen dat past bij uw dromen en uw budget.

“Van een koffietafel
maken we samen
een mooie herinnering”

VERGADEREN

Vergaderingen en bijeenkomsten worden een unieke beleving in de authentieke bovenruimte van ons restaurant. We richten de ruimte in, passend bij het doel van de bijeenkomst. Gaat u vergaderen of wordt er een presentatie gegeven? De bovenzaal “De Loft” is ook een ideale plek voor een lunch, diner of een borrel.

Vergeet overigens niet dat u, tussen de bedrijven door, heerlijk uw benen kunt strekken op ons landgoed. Het schijnt trouwens dat wandelend vergaderen effectiever is, dan zittend…

Ook voor de vergaderingen en zakelijke bijeenkomst geldt dat wij graag samen met u een programma op maat samen stellen.

Neem contact met ons op:
info@heerdeberg.nl
043 – 311 00 52