do 17.00 - 22.00 / vr t/m zo 12.00 - 22.00

'Boer, slager en kok ineen'

Restaurant
en buitenkeuken

Wij koken en leven op het ritme van de seizoenen. Dat wat het landgoed ons biedt, vindt u vers op uw bord terug. De groenten en kruiden zijn biologisch en telen we zelf en de dieren scharrelen vrij rond op ons landgoed. We zijn boer, slager en kok ineen.

ETEN OP HET RITME VAN DE SEIZOENEN

Op dinsdag doet Coen zijn grote ronde over het landgoed en bepaalt hij samen met zijn telers en boeren welke groenten er geoogst worden en welke dieren geslacht. Op onze menukaart vindt u als gast altijd zeven vaste, vertrouwde gerechten. Deze gerechten vullen we aan met vijf wisselende gerechten. We houden overigens graag rekening met mensen met een gluten- of lactose intolerantie of andersoortige dieetwensen.

Bekijk onze menukaart
"De natuur
verrast ons
iedere dag"

VAN KOP TOT STAART

Bij Heerdeberg kiezen we er bewust voor om oude gebruiken op een eigentijdse manier te herintroduceren. U vindt op ons menu biefstuk, sukade, buikspek en bloedworst. Maar misschien in onze zacht gegaarde longrib wel het meest populair. We houden niet van verspilling en gebruiken het hele dier. Bij ons kunt u zich dus ook laten verrassen door gerechten bereid met ondergewaardeerde producten als beenmerg of lever.

Leuk om te weten is dat onze visie haarfijn aansluit op de Cittaslow gedachte van de gemeente Eijsden-Margraten.

COEN STEEKT DE BARBECUE AAN 

Misschien beleeft u ons landgoed wel het best vanaf ons terras, te midden van onze groente- en theetuin met op de achtergrond de zachtgele, miljoenen jaren oude  mergellandwand. Coen steekt er op vrijdag tot en met zondag, in het warme seizoen, de barbecue aan. Na de lunch, dus vanaf een uur of drie, is hij met zijn keukenbrigade in de weer in onze spiksplinternieuwe buitenkeuken. Hij grilt groenten, gaart vlees en poft aardappelen. Laat u vooral verrassen!