Een parel met Limburgse charme

Een parel van een locatie, dichtbij Maastricht overgoten met Limburgse charme.

Bij Heerdeberg geloven we in de kracht van de natuur. Leven op het ritme van de seizoenen, dicht verbonden met de aarde. Ons landgoed is een voormalige boerderij, die nu gerenoveerd is tot eigentijdse parel met verschillende hotspots op het landgoed. We hebben de geheime tuin, de nostalgische mergelgrot, De Loft en natuurlijk ons restaurant. Midden in het bos, tussen de eeuwenoude mergelwanden, bevindt zich onze tuin met buitenkeuken en romantische veranda. Op slag verliefd op het land met al zijn charmes en krachten.

De Loft is onze hippe multifunctionele ruimte, uitermate geschikt voor vergaderingen of andere zakelijke meetings. De pas gerenoveerde hooizolder is van alle gemakken voorzien, beamer, flip-over, verse koffie, lunch, goede bereikbaarheid en natuurlijk een fijne tafelschikking zoals u wenst. Wij hebben een parkeerplaatsen voor ongeveer 60 auto’s.

Wij zijn een zelfvoorzienend restaurant. Dit betekent dat al onze gerechten gemaakt zijn met veel liefde en pure ingrediënten, van ons eigen land. Het vlees komt van onze eigen runderen en varkens, die een goed leven hebben gehad met veel liefde en aandacht. Ook verbouwen we onze eigen gewassen, van seizoensgroenten tot een kruidentuin. Wij geloven in the cirkel of life, de natuur zorgt voor ons en wij zorgen voor de dieren en aarde om ons heen. Het resultaat? Culinaire, eerlijke gerechten die al je smaakpapillen op scherp zetten.

 

Een waardig afscheid

Een serene plek midden in de Zuid-Limburgse natuur, waar we arrangementen op maat bieden voor het afscheid van jouw dierbaren. Of het nu gaat om een uitvaart, koffietafel, of een informele borrel om het leven te vieren, wij zorgen voor een warme en respectvolle omgeving.

Lees meer

Private Dining

Laat je verwennen tijdens een onvergetelijke middag of avond vol culinaire hoogstandjes en gezelligheid met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties. Onze speciaal ontworpen arrangementen bieden de perfecte gelegenheid om in een ontspannen sfeer uitgebreid te tafelen en te genieten van elkaars gezelschap.

Lees meer

Teamuitjes & Vergaderarrangementen

Op zoek naar inspiratie voor vergaderingen of teambuilding? Bij ons vind je de ideale omgeving. Of het nu gaat om brainstormen in een inspirerende setting of gewoonweg samen zijn, wij bieden de perfecte plek om te verbinden en te groeien als team.

Lees meer

Wijnproeverijen

Ontdek de veelzijdigheid van onze wijnproeverijen, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu met vrienden de Limburgse gastronomie wilt ervaren of met collega’s een teamuitje wilt plannen, wij bieden een programma op maat dat aan al je wensen voldoet. Laat ons je meenemen op een culinaire reis door de magische wereld van Limburgse wijn.

Lees meer