Met de kippen op stok

Kom bij ons logeren!

José, Richard, Coen en Sanne kent u misschien al maar Theodorus en Josephine? Vernoemd naar onze grootouders bieden we u in twee bijzondere vakantiewoningen de unieke gelegenheid om te blijven logeren op het landgoed waar onze familie zo mee verbonden is.

In de twee voormalige mergelstallen van ons landgoed hebben we twee idyllische huisjes gerealiseerd met alle comfort van deze tijd. De inrichting is verfijnd en comfortabel met een mix van design en nostalgie. Gelegen in een hoogstamfruitboomgaard, aan de voet van de beboste hellingen van Landgoed Heerdeberg, kunt u even ontsnappen aan de hectiek van alle dag. Terug naar de eenvoud van genieten.

Onze vakantiewoningen

(Indien u met meer dan 4 personen wenst te komen, kunt u broer en zus gezamenlijk huren)

Uw viervoeter is ook van harte welkom: gelet op de vele dieren rondom het terrein vragen wij u om hem buiten aangelijnd te houden.

Vakantiewoning Theodorus

"Even ontsnappen
aan de hectiek
van alle dag en
terug naar
eenvoudig genieten!"

Theodorus is de grootste van de twee woningen en geschikt voor 4 personen. Compact, maar voorzien van alle luxe die u zich maar kunt wensen in een sfeervol, mooi en warm jasje.

Via de voordeur komt u in de lichte leefruimte. De knusse zithoek is gesitueerd rondom de pelletkachel. De landelijke keuken is voorzien van alle gemakken om zelf een eenvoudige maaltijd te bereiden. Komt u ‘s avonds moe en voldaan thuis en heeft u geen puf meer om te koken? Dan staan ze in het restaurant van zoon Coen voor u klaar met heerlijke maar vooral eerlijke gerechten, bereid met producten van eigen land(goed). (woensdag tot en met zondag van 12.00 – 22.00 uur)

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de twee knusse slaapkamers, ieder voorzien van twee eenpersoons boxspringbedden. In het verlengde van een van de slaapkamers bevindt zich een ruime kastenkamer waar ook het kinderbedje perfect past. De badkamer met Portugese cementtegeltjes op de vloer is voorzien van een inloop-regendouche en wastafel. Tot slot is er een separaat toilet aanwezig.

Meer informatie en boeken.

Boek Theodorus

Vakantiewoning Josephine

Vakantiewoning Josephine is weliswaar klein, maar heel fijn. Voorzien van alle luxe die u zich maar kunt wensen in een heel mooi jasje. Via de voordeur komt u in de lichte leefruimte. De knusse zithoek is gesitueerd rondom de pelletkachel. De landelijke keuken is voorzien van alles om zelf een eenvoudige maaltijd te bereiden.

Slapen doet u in Josephine in een bedstee, waar u vanuit de woonkamer toegang toe heeft. De badkamer van Josephine, met Portugese cementtegeltjes op de vloer, is voorzien van een inloop-regendouche en wastafel. Tot slot is er een separaat toilet aanwezig.

Buiten beschikt u over een eigen terras met tuinmeubilair te midden van de fruitboomgaard.

Wilt u even niet zelfvoorzienend zijn? Dan is er voor u altijd een tafeltje vrij in het restaurant van zoon Coen, open van woensdag tot zondag 12.00 tot 22.00 uur.

Meer informatie en boeken.

Boek Josephine