Landgoed Heerdeberg

Ontdek de onweerstaanbare allure van Landgoed Heerdeberg, een schilderachtige locatie nabij het charmante Maastricht, perfect voor elke gelegenheid!

Ons landgoed, voorheen een authentieke boerderij, is nu een eigentijdse schat met diverse unieke plekken. Van de intieme Geheime Tuin tot de nostalgische mergelgrot, De Loft en ons sfeervolle restaurant.

Te midden van eeuwenoude mergelwanden en omringd door weelderige natuur, bevindt zich onze tuin met buitenkeuken en romantische veranda. Een betoverende locatie die je meteen in zijn greep houdt dankzij zijn natuurlijke charme en indrukwekkende uitstraling.

Als zelfvoorzienende locatie bereiden we al onze gerechten met liefde en pure ingrediënten, rechtstreeks van ons eigen land. Het vlees komt van onze eigen runderen en varkens, die met zorg en aandacht een goed leven hebben gehad. Daarnaast telen we onze eigen gewassen, van seizoensgroenten tot een uitgebreide kruidentuin. Wij geloven in de kringloop van het leven: de natuur zorgt voor ons, en wij zorgen voor de dieren en de aarde om ons heen. Het resultaat? Culinaire gerechten die niet alleen eerlijk zijn, maar ook je smaakpapillen laten dansen van plezier.

"Landgoed Heerdeberg:
waar veelzijdigheid en
betekenis samenkomen
in een serene omgeving."

 

Laat je verrassen door de unieke ambiance van Heerdeberg en geniet van (h)eerlijke gerechten die je gasten niet snel zullen vergeten!

Heerdeberg is dé duurzame evenementenlocatie waar natuur en verfijning samenkomen. Ons aanbod strekt zich uit van zakelijke evenementen tot intieme afscheidsceremonies, bruiloften en exclusieve wijnproeverijen. Met een focus op duurzaamheid en kwaliteit, bieden wij een unieke omgeving voor elke gelegenheid. Ontdek hoe wij jouw bijzondere momenten omtoveren tot onvergetelijke ervaringen op ons prachtige landgoed.