Wijn uit Limburg!

Laat je verrassen

Coen en Sanne delen samen hun passie voor het restaurant, maar Sanne heeft nog een passie en dat is: wijn. Ze houdt van lekker eten met een goed glas wijn en is daarbij geïnteresseerd geraakt in het combineren van gerechten met bijpassende wijnen.

In het verleden heeft ze verschillende wijncursussen gedaan, maar in 2019 is ze gestart met de academie voor gastronomie en mag ze zichzelf sommelier noemen na het behalen van haar diploma.

Tijdens de eerste lockdown in maart 2020 is ze op zoek gegaan naar Limburgse wijn binnen een straal van 30 minuten rijden vanuit ons landgoed. Zo hebben wij de wijnboeren kunnen steunen in deze moeilijke tijden en hebben wij bijzondere wijnen gevonden om te kunnen schenken aan onze gasten.

Omdat ze zulke bijzondere en mooie wijnen heeft weten te vinden heeft Sanne besloten zich te specialiseren in Limburgse wijn. “Waarom ver zoeken als het ook in de buurt te vinden is’’ is dan ook haar slogan.

Alle ingrediënten die wij gebruiken in ons restaurant zoals groenten, fruit en vlees zijn afkomstig van ons Landgoed. Daarbij sluit een goed streekproduct aan op ons concept, dus ook Limburgse wijn.

Aangezien Sanne de wijngaarden heeft bezocht, de wijnen heeft kunnen proeven in het wijnhuis en kennis heeft gemaakt met de wijnmaker vertelt ze je aan tafel in ons restaurant graag alles over deze prachtige wijnen en waarom ze zo goed samengaan met onze gerechten.

In ons restaurant wisselt onze wijnkaart regelmatig net als de menukaart. Dus bij ieder bezoek kan de wijnkaart veranderd zijn. Zo maakt Sanne ieder bezoekje aan ons restaurant weer anders en neemt je zo steeds mee naar een andere Limburgse wijngaard!

De beste Limburgse
Streekproducten
komen samen

Wil je meer weten over Limburgse wijn? Of genieten van een kleine proeverij aan tafel tijdens het diner? Dan ben je bij de Heerdeberg aan het juiste adres!

Liever thuis genieten van een Limburgse wijn? Bekijk dan de webshop van Sanne www.Limburgse-wijnen.nl 

Voor wijnproeverijen of een wijn- spijs diner kun je persoonlijk contact opnemen via:
info@limburgse-wijnen.nl 
0641314270