Winkel

'Van een andere orde'

Ons verhaal

Stap binnen in onze wereld. Laat je verrassen door het goede van het land. De verborgen schatten. De rust én het avontuur.

De natuur is onze gids en de geschiedenis is onze leermeester. We respecteren en delen haar. Met onze kinderen én onze gasten.

Op Heerdeberg wonen en werken we. Als familie. Een familie die graag stevig vasthoudt aan tradities en tegelijkertijd niet van stilstand houdt. Dit kan onze sterke ondernemersgeest simpelweg niet aan. Van kansen maken wij het liefst successen. En die successen vertalen wij door naar nieuwe tradities.

Dat wat er op ons landgoed gebeurt, is letterlijk en figuurlijk van een andere orde. Het is eigentijds en eigenzinnig. Uniek en vertrouwd. Als familie laten we het landgoed groeien en bloeien. Samen bedienen we een markt die kiest voor wie wij zijn en bovenal voor wat wij doen.

Wij zijn boer, slager en kok ineen. Wij koken en leven op het ritme van de seizoenen. Wij kennen de voedselketen en houden haar gezond en transparant. Onze dieren hebben recht op een waardig en gelukkig leven. En onze gasten hebben het recht te weten wat ze eten.

Wij voelen ons betrokken bij de lokale boeren en vakmensen. Bij onze buren én bij Zimbabwe. Maar dat laatste is een verhaal apart. We maken duurzame keuzes en zorgen goed voor elkaar. Het geld dat we hier verdienen, investeren we in de instandhouding van ons landgoed. Met de opbrengst van onze beeldentuin bouwen we scholen en stimuleren we de lokale economie van Zimbabwe.

Winst zetten we om in waarde.
Waarde voor mens en natuur.
Waarde voor het goede van het land.

Heerdeberg. Van een andere orde.