Winkel

Geopend

do t/m zo van 12.00 - 22.00
ma - wo gesloten

HEERDEBERG

Bij Heerdeberg koken en leven we op het ritme van de seizoenen. We kennen de voedselketen en houden haar gezond en transparant. Onze dieren hebben recht op een waardig en gelukkig leven. En onze gasten hebben het recht te weten wat ze eten. Bij ons kunt u er dus op vertrouwen dat de boer, teler en producent erop toezien dat wat op uw bord ligt puur en eerlijk is. In alle opzichten.

“Wij koken en leven
op het ritme van
de seizoenen.”
Lees ons verhaal

Heerdeberg is een plek waar boeren, producenten en consumenten elkaar ontmoeten. Hier delen we onze kennis en passie voor eerlijk voedsel. Hier onderzoeken en ontdekken we hoe we samen het evenwicht tussen mens en natuur kunnen herstellen. We ontmoeten elkaar ons in het voedselbos, in de tuinen, tussen de dieren en in het restaurant.

Heerdeberg

Pater Kustersweg 20 — 6267 NL Cadier en Keer
info@heerdeberg.nl043 – 311 00 52  

 

VAN EEN ANDERE ORDE

Op Heerdeberg werken we samen, dit doen we als team!
Iedereen vervult hier een rol die bij hem of bij haar past. Samen laten we het landgoed groeien en bloeien.

Coenraad Reinders

Van het voeren van de varkens, het draaien van de worstjes tot het bereiden van een smaakvolle maaltijd. Coen kent het vak en respecteert de natuur.

Sanne Reinders

Een gastvrouw en sommelier in hart en nieren. Sanne weet van aanpakken en is Coenraad’s grote liefde.

Taco Blom

Onze tuinvriend Taco heeft de groente- en kruidentuin aangelegd volgens de permacultuur principes en verzorgt alle groenten voor het restaurant. Hij deelt graag zijn kennis en ervaring tijdens de opleiding, workshops of tijdens een rondleiding.

Kevin

Een enthousiaste kok die gespecialiseerd is in het combineren van smaken. Hij weet bij elk gerecht een smaakexplosie te creëren.

Julian

Van het delen van zijn ervaring tot aan het afwerken van alle gerechten. Julian gaat graag naar de moestuin en weet met alle groenten wel raad. Zo is hij gespecialiseerd in klassieke gerechten.

Minke

Minke draagt overal in het restaurant een handje bij. Zo helpt ze graag Sanne met alles klaar te maken voor het restaurant en in de middag helpt ze de koks in de keuken.

“Winst zetten we om in
waarde. Waarde voor het
goede van het land.”
“Wij wroeten graag
met onze handen
in de aarde.”

Vandaag en morgen

Stap binnen in onze wereld. Laat je verrassen door het goede van het land. De verborgen schatten. De rust en het avontuur.