Trouwen in de natuur

Welkom op Landgoed Heerdeberg, waar jullie liefdesverhaal tot leven komt tegen een levendig natuurlijk decor.

Dit landgoed, doordrenkt met historie en in balans met de seizoenen, fluistert verhalen van wat ooit was en nodigt uit om nieuwe herinneringen te creëren. Waar vroeger het boerenleven de aarde bewerkte, daar biedt nu de samensmelting van oud en nieuw een idyllische achtergrond voor jullie bruiloft.

Jullie grote dag bij Heerdeberg is meer dan een gelegenheid; het is het begin van een prachtig gezamenlijk verhaal. We verbinden ons ertoe om jullie een dag te bezorgen die overvloeit van natuurlijke pracht, liefdevolle momenten en culinaire hoogstandjes.

Zijn jullie klaar om samen met ons dit prachtige nieuwe hoofdstuk vol liefde en schoonheid te schrijven?

Een droomlocatie
voor een
betoverde bruiloft

Onze filosofie

Bij Landgoed Heerdeberg streven we naar een eigenzinnige en unieke bruiloftsbeleving in het prachtige Heuvelland, op een steenworp afstand van Maastricht. Bij Heerdeberg omarmen we de kracht van de natuur. We leven in harmonie met de seizoenen en voelen een diepe connectie met de aarde. Ons landgoed, voorheen een boerderij, is nu een eigentijdse schat met diverse unieke plekjes. Van de betoverende Geheime Tuin tot de nostalgische mergelgrot, De Loft en ons sfeervolle restaurant.

Verscholen in het bos, tussen eeuwenoude mergelwanden, ligt onze tuin met een buitenkeuken en een romantische veranda. Een plek om direct verliefd op te worden, met al zijn betoverende charmes en krachtige uitstraling.

Wij zijn een zelfvoorzienend restaurant. Dit betekent dat al onze gerechten worden bereid met liefde en pure ingrediënten, rechtstreeks van ons eigen land. Het vlees is afkomstig van onze eigen runderen en varkens, die met zorg en aandacht een goed leven hebben gehad. Daarnaast kweken we onze eigen gewassen, van seizoensgroenten tot een uitgebreide kruidentuin. We geloven in de kringloop van het leven: de natuur zorgt voor ons en wij zorgen voor de dieren en de aarde om ons heen. Het resultaat? Culinaire gerechten die niet alleen eerlijk zijn, maar ook je smaakpapillen laten dansen van plezier.

Ontdek de magie van jullie bruiloft op onze betoverende locatie. Samen creëren we een onvergetelijke dag vol liefde en bijzondere momenten.

"Landgoed Heerdeberg,
waar de natuur fluistert
enherinneringen omringt
door liefde kunnen
groeien."

Waar jullie liefdesverhaal schitterend begint

Stel je voor: een locatie waar elke begroeting een belofte is van onvergetelijke momenten, waar de eerste slok van jullie drankje de toon zet voor een dag vol vreugde en liefde. Welkom op Heerdeberg, waar jullie bruiloftsreis begint met een warm onthaal en een drankje naar keuze.

Bij ons staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Jullie dierbaren worden ontvangen met een zorgvuldig geselecteerd assortiment van koffie, thee, en de romige verwennerij van een verse cappuccino. Voor diegenen die hun zenuwen niet kunnen bedwingen, bieden wij een elegant glaasje wijn aan.

Elke bruiloftsdag bij Heerdeberg start met een ontvangst dat even hartelijk als stijlvol is. Hier, te midden van schilderachtige uitzichten, wordt elk moment zorgvuldig gekoesterd.

Met ons toegewijde team dat oog heeft voor detail, beloven wij dat jullie speciale dag naadloos verloopt. Van het welkomstdrankje tot het laatste afscheid!

Trouwen in een Nostalgische Grot

Stel je voor: de hemel betrekt en fluistert van regen op jullie grote dag, maar vrees niet, want wij hebben de perfecte oplossing. Verwelkom jullie gasten in de nostalgische mergelgrot, een locatie die de tand des tijds heeft doorstaan en nu het decor vormt voor jullie onvergetelijke moment. Te midden van de aardse charme van het Limburgse landschap, biedt deze grot een intieme sfeer met klassieke witte stoelen die in harmonieuze rijen zijn geplaatst. De zachte gloed van 400 kaarsen verlicht jullie stappen richting een toekomst samen, waarbij elke flakkerende vlam een belofte van warmte en romantiek uitstraalt.

Trouwen in de romantische geheime tuin

Voor een bruiloft die even betoverend als tijdloos is, nodigen wij jullie uit om de ceremonie te vieren in de serene schoonheid van onze geheime tuin. Te midden van het gefluister van de natuur en onder de wachttoren van de hemel, bieden wij een klassieke setting van witte stoelen, zorgvuldig opgesteld. Het hart van deze groene oase wordt gemarkeerd door een charmant prieel, een idyllisch middelpunt waar jullie liefdesverhaal zal uitbloeien.

Laat de natuurlijke pracht van de buitenlucht het toneel zijn van waaruit jullie ‘ja’ zeggen tegen een levenslange reis van liefde en geluk.

Samen aan tafel: Een culinaire symfonie

“Na het romantische moment van de toost en het zoete aansnijden van de taart, nodigen we jullie uit om aan te schuiven voor een culinaire reis bij Heerdeberg.

Wat dacht je van een shared dining ervaring, waarbij jullie samen met jullie dierbaren genieten van een zorgvuldig samengesteld 3-gangenmenu. Stel je de gezelligheid voor van samen delen, het proeven van diverse smaken en het uitwisselen van lachende blikken boven prachtig gepresenteerde gerechten.

Dit is waar het bij ons om draait: gemeenschap, verbinding en natuurlijk heerlijk eten.Van voorgerechten die iedereen uitnodigen om te reiken en te proberen, tot hoofdgerechten die de essentie van ons land vangen -elk gerecht is een gesprek op zich. En terwijl de avond valt, sluiten we af met een zoet slotstuk om vervolgens de voetjes van de vloer te laten gaan…

YES! De voetjes van de vloer

Terwijl jullie nog heerlijk ‘nazitten’, verwelkomt de avond nieuwe gezichten onder de sterren van Landgoed Heerdeberg. Jullie avondgasten worden onthaald met een sprankelend glas bubbels, een fonkelende start van de festiviteiten die nog komen gaan.Als het glas geheven is en de bubbels jullie verwachtingen doen bruisen, is het tijd om de schoenen te laten spreken.

De dansvloer roept, waar ritme en melodie samenkomen in de dans van vriendschap en liefde.En voor wie tussen de danspassen door verlangt naar een late verwennerij, bieden wij de perfecte ‘late night snack