'Vier het leven op een unieke locatie'

Boek en reserveer

BRUILOFT

Bij Heerdeberg kunt u niet alleen uw bruiloft vieren, u kunt er ook trouwen! Als officiële trouwlocatie bieden we u de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw huwelijksgeloften af te leggen in onze Geheime Tuin. Een romantische plek aan de rand van Maastricht, verscholen in het groen. Hier waant u zich samen met uw geliefden in uw eigen paradijs.

U kunt er ook voor kiezen om elkaar het ja-woord in onze mergelgrotten te geven. Een sprookjesachtige omgeving, boordevol historie, die we prachtig laten uitlichten.

Ook het feest zelf is bij ons in goede handen. We vinden het heerlijk om samen met u een zo persoonlijk mogelijk programma samen te stellen, vol smakelijke verrassingen en sfeervolle decoratie. Samen maken we van uw bruiloft een onvergetelijke ervaring.

Lees meer

BORRELS, FEESTEN EN PARTIJEN

Dansen op het terras, dineren in de bovenzaal, proosten in de mergelgrot. Over een feest op ons landgoed praten uw gasten nog jaren na. Bij ons kunt u het leven vieren op een unieke plek boordevol historie. Samen stellen we een maatwerk programma samen dat past bij uw dromen en uw budget.

Lees meer

“Samen maak je de mooiste
herinneringen”