Afscheid nemen op een unieke locatie

Met warmte en respect bieden wij u de mogelijkheid om op Landgoed Heerdeberg een afscheid te organiseren dat recht doet aan de persoonlijkheid en het leven van uw dierbare. Onze unieke locaties en zorgvuldige aandacht voor detail stellen ons in staat om zowel intieme bijeenkomsten als grotere herdenkingen met waardigheid te verzorgen.

Uitvaartceremonie

Op ons landgoed heeft u de keuze uit twee betoverende locaties. Een nostalgische grot, waar honderden kaarsjes een serene sfeer creëren, of te midden van een eeuwenoude mergelwand, omringd door een weelderig bos. Beide plaatsen dragen bij aan een intiem en gedenkwaardig afscheid.

Persoonlijke Herdenking

Wij geloven dat een uitvaart een persoonlijke reflectie moet zijn van de overledene. Daarom streven wij ernaar om samen met u een herdenking te creëren die recht doet aan het unieke leven dat geleefd is. Het is onze missie om een dag te bieden waarop naasten in alle rust en waardigheid afscheid kunnen nemen.

Culinaire troost na het afscheid

Na de ceremonie bieden wij u de gelegenheid om samen te komen en het leven te vieren op een manier die past bij uw wensen. Of het nu een informele borrel met Limburgse wijn en borrelhapjes betreft, of een smaakvol stukje Limburgse vlaai met luxe belegde broodjes, wij verzorgen deze bijeenkomst met zorg en aandacht. De keuze uit onze unieke locaties, zoals “De Loft” in onze omgetoverde hooizolder of de veranda op ons terras vol historie, biedt een bijzondere omgeving voor dit samenzijn.